Rara Anzai

Rara Anzai
Rara Anzai

เชื่อกันว่าหากพูดถึงนางเอก av คงไม่มีใครไม่รู้จักแต่ถ้าคุณต้องการเน้นไปที่หน้าอกใบหน้าและหัวใจที่สวยงามและได้รูป (ไม่ใช่แค่ขนาดอย่างเดียว) อาจมีไม่มากต้องเธอคนนี้

Rara Anzai อายุ 20 ปีได้รับการขนานนามว่าเป็นนักแสดงหญิงที่มีหน้าอกที่สวยที่สุด

หรือแม้แต่ในนิตยสารต่าง ๆ และชื่นชมหน้าอกของเธอเป็นจำนวนมากความละเอียดไม่หย่อนคล้อยขนาด บวกกับหุ่นที่สมส่วน เป็นนางฟ้าอีกคนในวงการจริงๆฮิฮิ

ความสูง: 161 ซม ขนาดหน้าอกคัพ J

เชื่อว่าทุกคนคงรู้เรื่องนี้ไม่จำเป็นต้องแนะนำกันอีกแล้ว ไม่ว่าคุณจะเปลี่ยนชื่อกี่ครั้งก็ตามสำหรับหนุ่ม ๆ ที่มีนมใหญ่เพียงแค่มองไปที่นมและดูว่าเป็นเธอ ไม่ใช่แค่ใบหน้าที่ดูเป็นธรรมชาติหน้าอกยังได้รับการรับรองจากแพทย์ว่าไม่ปลอม เป็นนางฟ้าผู้กอบกู้โลกจริงๆ

Rara Anzai เดิมชื่อ Shion Utsonomiya เปิดตัวครั้งแรกในปี 2013 ก่อนที่จะมีผลงานคุณภาพออกมาให้แฟน ๆ ได้รับความชื่นชมยินดีมาโดยตลอด

อย่าจินตนาการนาน มาดูกันดีกว่าว่าหน้าอกของเธอจะมีรูปร่างและสวยงามแค่ไหน

It is believed that if talking about the heroine of Av that Noi Kae Noi must have quite a name. But if you want to focus on focusing directly on the beautiful and figure chest, face and heart, (Not just size), probably not many.

20 years old, is named the most beautiful actress with breasts.

Or even in magazines and admire her breasts a lot. The resolution is not saggy. Plus, is really another angel in the industry, hehe.

Height: 161cm, chest size, cup J

I believe that everyone knows this and does not need to introduce each other anymore. No matter how many times you change the name, for a guy with big boobs, just look at the milk and see it’s her Not just a natural-looking face, breasts are also certified by doctors to not fake. It’s an angel who saves the world.

formerly Shion Utsonomiya, debuted in 2013, before the quality of the work was released for fans to rejoice.

Don’t imagine for a long time. Let’s take a look at how beautiful and beautiful her breasts are.

Rara Anzai

ขอบคุณข้อมูลจาก : ฟีฟ่า55

ติดตามเรื่องราวของ หนังผู้ใหญ่ได้ : ที่นี้

By admin