Melody Marks

Melody Marks
Melody Marks

เธอเป็นนักแสดงหญิงชาวอเมริกันที่อายุเพียง 20 ปีพูดตามตรงเธอไม่ได้อยู่ในวงการมาไม่นานมาก (1-2 ปี) แต่เธอก็กลายเป็นที่ชื่นชอบของใครหลาย ๆ คน คนไปอย่างรวดเร็ว

นักแสดงสาวชาวอเมริกันที่มีผมสีบลอนด์เธอได้ก้าวเข้าสู่วงการภาพยนตร์ AV เต็มตัวซึ่งถือได้ว่าเป็นดาราอีกคนที่สามารถพูดได้ว่าเธอเป็นหนึ่งในนักแสดงระดับแถวหน้าของวงการหนังโป๊ซึ่งเธอเพิ่งเข้าสู่วงการได้ไม่นาน เท่าไหร่ แต่ก็กลายเป็นของขวัญของใครหลาย ๆ คน

ด้วยความสูง 160 เซนติเมตรและสัดส่วนที่ “เยี่ยม” นั่นคือ 32 (คัพ D) – 26 – 34 นั่นอาจเป็นสาเหตุที่ทำให้เธอคว้าใจหนุ่ม ๆ ได้ ทั้งหมดไปจับจองได้อย่างง่ายดาย

Melody Marks
Melody Marks

และถึงแม้ว่าเธอจะเป็นคนอเมริกัน แต่ชื่อเสียงของเธอไปไกลถึงต่างประเทศนี่คือประเทศที่เราควรรู้อยู่แล้วว่าที่นี่คือชื่อของอุตสาหกรรมภาพยนตร์สำหรับผู้ใหญ่ที่สดใสไม่แพ้กัน

ที่ญี่ปุ่นเมื่อ แม่ของเธอเข้าร่วมค่ายหนัง JAV และเดบิวต์ในชื่อ Hiina Melody

She is an American actress who is only 20 years old. To be honest, she hasn’t been in the industry for a very long time (1-2 years), but she quickly became a favorite of many people.

This blonde-haired American actress has entered full-length AV cinema, one of the other stars who can say that she is one of the top performers in the porn industry. She just entered the industry for a long time, but it became a gift for many people.

With a height of 160 centimeters and a “great” proportion, that is 32 (Cup D) – 26 – 34, that may be why she can easily grab all the boys’ hearts.

And although she is an American But her fame goes as far as overseas – this is a country that we should already know, this is the name of the equally bright adult film industry.

In Japan, when her mother joined a JAV label and debuted as Hiina Melody.

Melody Marks

ขอบคุณข้อมูลจาก : ฟีฟ่า55

ติดตามเรื่องราวของ หนังผู้ใหญ่ได้ : ที่นี้

By admin